REPLICA lui Robert Turcescu: Îmi e milă de Mircea Badea. E un fenomen de degradare accelerată

După ce Mircea Badea a ironizat participarea lui Robert Turcescu la Eurovision, acesta din urmă i-a replicat realizatorului de la Antena 3. Turcescu a declarat că Badea nu îi provoacă nicio încordare, ba din contră, îi provoacă milă.

19 feb. 2013, 10:58
REPLICA lui Robert Turcescu: Îmi e milă de Mircea Badea. E un fenomen de degradare accelerată

Mircea Badea nu imi provoaca nicio incordare, ci un sentiment de mila. Desi, trebuie sa recunosc ca intr-o anumita perioada mi s-a parut un personaj care putea sa faca lucruri importante in televiziunea. Din pacate, e un fenomen de degradare accelerata in ceea ce il priveste pe Mircea Badea. Lucrul acesta este cumulat cu lipsa acuta de lecturi si intrarea intr-un sablon. Lucrurile devin usor bizare”, a spus Robert Turcescu la o emisiune TV.

Mircea Badea a luat peste picior, în emisiunea sa din 11 februarie 2013, participarea lui Turcescu la Eurovision şi piesa cu care s-a înscris în concurs.

„El săracu e artist, e sensibil. El e Bambi mă, e o căprioară! Eu sunt Bocănilă! Cum să nu-ţi placă? De ce? Doar pentru că e rom? Eu credeam că se duce la popo-festival”, este unul dintre comentariile lui Badea.

 

Mircea Badea, ATAC JOSNIC la adresa lui Cătălin Striblea: i-a urat încă un accident cerebral VIDEO