Robert Negoiţă şi-a înregistrat candidatura la Primăria Sectorului 3

Vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă şi-a înregistrat joi candidatura la Primăria Sectorului 3, declarând că va reabilita termic gratuit toate blocurile din sector, că va elimina corupţia din administraţia locală şi că va rezilia contractul primăriei cu firma de salubritate al lui Silviu Prigoană.

RomaniaTV.net
26 apr. 2012, 15:13
Robert Negoiţă şi-a înregistrat candidatura la Primăria Sectorului 3

„Sunt într-adevăr pregătit de campanie, dintotdeauna mi-a plăcut să muncesc, sunt un muncitor, ştiu că e foarte mult de muncă, dar de asta m-am şi hotărât să candidez, pentru că am foarte multă energie, am foarte multe proiecte”, a declarat candidatul USL.

Robert Negoiţă s-a arătat surprins de numărul mare de susţinători prezenţi la eveniment, la scurt timp de la anunţarea lui, declarând că acest fapt îl responsabilează şi mai mult.

Printre cei prezenţi la eveniment s-a numărat liderul PSD Victor Ponta.

Preşedintele PSD i-a urat succes candidatului Robert Negoiţă, declarând că „pentru Sectorul 3 schimbarea unui Negoiţă cu alt Negoiţă ar fi un lucru bun”.

„Marii favoriţi stau acasă. Cred că domnul Liviu Negoiţă o să stea acasă după alegerile acestea”, a spus Ponta.

Democrat-liberalul Liviu Negoiţă, primarul în funcţie al Sectorului 3, şi-a depus, miercuri, dosarul de candidatură pentru un nou mandat, având ca obiectiv, conform unui comunicat, implementarea standardului de viaţă european la nivelul comunităţii pe care o conduce.