Robbie Williams este tatăl unei fetiţe

Cântăreţul britanic Robbie Williams a anunţat, marţi seară, pe blogul personal şi pe Twitter, că a devenit tatăl unei fetiţe, care va fi botezată Theodora Rose.

RomaniaTV.net
19 sept. 2012, 09:13
Robbie Williams este tatăl unei fetiţe

Ayda Field, soţia starului în vârstă de 38 de ani, a născut marţi după-amiază primul copil al cuplului, scrie Daily Mail. „Slavă Domnului, este Theodora Rose Williams, alintată Teddy… Copilul, mama şi tata sunt toţi bine. Vă mulţumim pentru toate urările”, a scris Robbie Williams.

Robbie Williams şi Ayda Field s-au cunoscut la puţin timp după ce cântăreţul britanic s-a externat dintr-o clinică de tratare a dependenţei de droguri, în anul 2007. Acea a fost a doua internare a starului, prima având loc în 1995, la puţin timp după ce Robbie Williams a părăsit grupul Take That.

Robbie Williams a cerut-o în căsătorie pe Ayda Field în noiembrie 2009, în timpul unei emisiuni radiofonice din Australia. Înainte de nuntă, potrivit presei britanice, cântăreţul ar fi convins-o pe viitoarea lui soţie să semneze un contract prenupţial, pentru a-şi proteja averea de aproximativ 100 de milioane de dolari, în eventualitatea unui divorţ.

Robbie şi Ayda s-au căsătorit în august 2010 în cadrul unei ceremonii spectaculoase, ce a fost organizată la vila pe care artistul britanic o deţine la Los Angeles.