RIPOSTA PDL. Videanu cheamă bucureştenii în stradă

Preşedintele PDL Bucureşti, Adriean Videanu, a lansat, miercuri, un apel către bucureşteni să iasă în stradă pentru a proteja "ordinea constituţională şi statul de drept". Protestul este acelaşi care a fost anunţat încă de marţi după-amiază de fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu.

RomaniaTV.net
04 iul. 2012, 15:27
RIPOSTA PDL. Videanu cheamă bucureştenii în stradă

„Fac un apel ca mâine (joi, n.r.) la ora 18.00, în Piaţa Revoluţiei, să protestăm în mod paşnic faţă de încercarea de a subordona statul de drept. Bucureştenii au sancţionat mereu derapajele, iar manifestarea de mâine are un caracter civic. Am speranţa că mâine vor fi acolo şi oameni care din diverse motive au votat cu USL, dar care condamnă astfel de practici”, a spus Videanu, într-o declaraţie de presă.

Tot joi la ora 18.00, în Piaţa Revoluţiei va avea loc şi un protest iniţiat de Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta, care a fost anunţat încă de marţi de către fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu. „Nu va fi un miting pro-PDL, PDL a făcut destule erori în perioada trecută pentru care sunt convins că plăteşte astăzi, dar niciodată nu s-a gândit să anihileze una după alta instituţiile statului, aşa cum face actuala putere”, spunea MRU, care a ocupat funcţia de premier înaintea lui Victor Ponta.