Rihanna s-a împăcat cu Chris Brown, dovedeşte o fotografie sexy

Rihanna şi Chris Brown s-au împăcat, după o perioadă tumultuoasă, susţine publicaţia britanică The Sun, care publică o fotografie în care cântăreaţa, îmbrăcată sumar, îl sărută pe frunte pe fostul său iubit, acuzat în trecut că a bătut-o.

RomaniaTV.net
30 nov. 2012, 15:34
Rihanna s-a împăcat cu Chris Brown, dovedeşte o fotografie sexy

 „La câteva zile de la apariţia unor fotografii în care cei doi purtau ceasuri Rolex identice, (Rihanna, n.r.) face ca relaţia să devină oficială, publicând această imagine„, scrie The Sun.

„Într-o pereche de pantaloni foarte scurţi şi o bluză, Rihanna are mâinile şi picioarele încolăcite în jurul cântăreţului, al cărui trup este acoperit cu tatuaje – căruia îi spune „iubitule” -, pe o canapea„, mai scrie The Sun, menţionând că fotografia cu această imagine a fost postată chiar de cântăreaţă, după un concert al lui Chris Brown la Frankfurt. „Nu vreau să plec, ai fost strălucitor în seara asta, iubitule!”, a spus aceasta, pe Twitter.

Potrivit unor apropiaţi ai celor doi, Rihanna îl susţine pe Chris Brown în turneul pe care acesta îl are în Europa. De asemenea, Rihanna a mărturisit recent, într-un show al lui Ellen DeGeneres, că este foarte fericită din punct de vedere sexual, lucru care a alimentat zvonurile că s-ar fi împăcat cu Brown.

Brown a fost plasat în regim de libertate condiţionată pentru o perioadă de cinci ani şi condamnat la şase luni de muncă în folosul comunităţii, după ce a pledat vinovat în procesul în care a fost acuzat că a bătut-o pe fosta lui iubită Rihanna, cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Grammy din 2009.

Chris Brown este autorul pieselor de succes „Kiss Kiss” şi „Run It”. Cel mai recent album al său se intitulează „Fortune”, lansat în iunie 2012.

Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit Nr.1 a fost piesa „S.O.S.”. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale, „Umbrella”, „Take a Bow” şi „Disturbia”. În ultimii patru ani, cântăreaţa născută în Barbados a lansat de fiecare dată un album nou în luna noiembrie: „Rated R” (2009), „Loud” (2010), „Talk That Talk” (2011) şi „Unapologetic” (2012). Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu nouă premii Grammy.