Rihanna l-a ameninţat pe Chris Brown: Dacă dai iar în mine, o să plec

Cu toate că sunt din nou împreună, după împăcarea din octombrie, între Chris Brown şi Rihanna există tensiuni. Cântăreaţa a declarat că nu îi va ierta starului hip-hop un al doilea act de violenţă.

25 feb. 2013, 07:22
Rihanna l-a ameninţat pe Chris Brown: Dacă dai iar în mine, o să plec

Cântăreaţa Rihanna a declarat că nu ii va permite lui Chris Brown să o lovească din nou. Cu toate că acum se înţeleg perfect, tânăra de 25 de ani îşi ameninţă iubitul că va pleca fără să îi spună un singur cuvânt în momentul în care acesta va încerca să o lovească. Ea l-a ameninţat în public, în timpul unui interviu, potrivit The Sun.

Dacă mă loveşte iar, nu o să îi fac nimic. Pur şi simplu o să plec. El nu îşi permite luxul să repete ceea ce s-a întâmplat„, a spus vedeta cu referire la iubitul ei în vârstă de 23 de ani.

Incidentul din 2009 a lăsat urme adânci în relaţia celor doi. Ei au surprins publicul, după împăcarea din luna octombrie a anului trecut. Mai mult, în cursul lunii februarie, vedetele au fost la decernarea premiilor Grammy împreună, cu toate că atacul lui Brown a avut loc la o o gală similară. În prezent, cuplul se află în vacanţă pe insula Hawaii.

Citeşte şi: Cea mai obraznică ţinută! Vezi cum s-a „îmbrăcat” Rihanna de ziua ei FOTO