Rihanna face dezvăluiri despre bătaia primită de la iubitul ei, Chris Brown

Vedeta spune că era într-o perioadă tulbure a vieţii ei când s-a întâmplat episodul cu bătaia primită de Chris Brown şi dezvăluie că s-a simţit "umilită" şi " ruşinată".

RomaniaTV.net
11 aug. 2012, 13:13

Relaţia Rihannei cu chris Brown s-a încheiat după acea bătaie, despre care ea a refuzat să vorbească în public.  Rihana fusese bătută de prietenul ei cu o seară înainte de ceremonia premiilor Grammy, în 2009.

„M-am simţit ruşinată. M-am simţit umilită. Îmi pierdusem cel mai bun prieten. Eram într-o perioadă foarte întunecată a vieţii mele„, a mărturisit cântăreaţa.

După scandal, Brown a fost condamnat la 5 ani de probaţiune şi la 6 luni de muncă în folosul comunităţii, scrie nme.com. presa a difuzat, totşi, câteva fotografii în care Rihana apărea desfigurată, dar Chris Brown a negat că ar fi bătut-o pe vedetă. 

Mai târziu, fostul cuplul a provocat controverse cu privire la devărata sa relaţie, după ce s-a reunit din raţiuni profesionale, Rihanna declarând recent că a acceptat colaborarea cu rapper-ul la melodia „Birthday Cake”, pentru că avea nevoie de „o voce masculină” şi pentru că el „e pervers”. „M-am întrebat cine ar putea fi suficient de pervers, cineva în care oamenii chiar văd reflectată o astfel de imagine?”, a povestit Rihanna într-un interviu cu celebra Oprah Winfrey ce va fi difuzat în data de 19 august.

Rihanna a insistat asupra faptului că a fost doar o „colaborare profesională” şi nimic altceva. „Dacă ne-am fi împăcat şi am fi fost împreună, era o altă discuţie”, a mai spus artista.