GAFĂ VESTIMENTARĂ la decernarea premiilor Grammy. Vezi de ce a atras Rihanna atenţia participanţilor

Cântăreaţa a atras privirile participanţilor la premiile Grammy, după ce a păşit pe covorul roşu într-o rochie transparentă. Ea s-a schimbat de trei ori pe parcursul ceremoniei şi a purtat bijuterii în valoare de 2 milioane de dolari.

11 feb. 2013, 08:25

Rihanna a decis să poarte o rochie roşie care s-a asortat cu covorul la decernarea premiilor Grammy, eveniment ce a avut loc la Los Angeles, în cursul zilei de duminică. Cu toate că vestimentaţia poate părea vulgară, sânii find la vedere, vedeta în vârstă de 24 de ani a reuşit să atragă atenţia celor prezenţi, potrivit Hollywood Life.

Ţinuta a fost completată de roşul de pe buze şi de bijuteriile în valoare de 2 milioane de dolari, marca Neil Lane. Starul a purtat  un diamant de 100 de carate şi o brăţară de platină, placată cu rubine şi diamante. De asemenea, ea şi-a completat imaginea cu o pereche de cercei din platină, încrustaţi cu diamante de 20 de carate.

Citeşte şi: Rihanna, sexy şi rea, cu o ţigară în mână FOTO

Ulterior, Rihanna s-a schimbat într-o rochie neagră care i-a pus în evidenţă talia. Pentru ultima ţinută, ea a purtat o fustă maxi şi un top cu imprimeuri metalice.