Ridzi intră în Parlament prin redistribuire: Oamenii au votat omul. Dosarul penal, un dezavantaj

Monica Iacob Ridzi îşi va continua mandatul de deputat pentru încă patru ani după ce a obţinut în Valea Jiului 44%, în singurul colegiu din judeţul Hunedoara în care USL nu a obţinut peste 50% din opţiuni.

RomaniaTV.net
10 dec. 2012, 12:27
Ridzi intră în Parlament prin redistribuire: Oamenii au votat omul. Dosarul penal, un dezavantaj

„Acest mandat l-am obţinut prin redistribuire, fiind singurul candidat din Hunedoara care nu e din USL. Le mulţumesc celor care mi-au acordat votul şi că mi-au dat şansa să continuu să-i reprezint ca până acum. Nu se pune problema unei colaborări cu PDL. Sunt acum într-o nouă formaţiune politică şi este un partid care poate fi dat ca exemplu pozitiv. Faptul că am avut un dosar penal a fost un dezavantaj. Oamenii au votat omul”, a precizat Monica Iacob Ridzi, la România TV.

După ce a sperat până în ultima clipă că va fi acceptată pe listele PDL, Monica Iacob Ridzia părăsit gruparea din Modrogan în urma unor discuţii contondente cu liderul Vasile Blaga. Refugiindu-se pe listele partidului lui Dan Diaconescu, cel care a motivat tranzacţia politică prin faptul că mama Monicăi Ridzi „e otevistă”, fostul ministru al Tineretului de al cărei nume se leagă celebrul scandal de corupţie, a candidat în Valea Jiului, în colegiul aflat sub influenţa soţului său, primarul Petroşaniului, Tiberiu Iacob Ridzi.