REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Numărătoare paralelă USL: Gigi Becali, ales deputat

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Europarlamentarul Gigi Becali a declarat, duminică noapte, la România TV, că, potrivit numărătorii paralele a USL, a câştigat colegiul 25 pentru Camera Deputaţilor din Bucureşti, învingându-i pe contracandidaţii săi Gheorghe Udrişte (ARD) şi Antonia Dragomir (PER).

RomaniaTV.net
09 dec. 2012, 22:47
REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Numărătoare paralelă USL: Gigi Becali, ales deputat

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. George Becali a declarat, la România TV, că potrivit numărătorii paralele a USL, el a obţinut aproximativ 65%. „Am înţeles că s-au numărat din 54 de secţii, 35 de secţii şi aveam aproximativ 65%”, a spus Becali.

Omul de afaceri George Becali a candidat în colegiul 25, unde a făcut tandem cu ministrul Apărării, Corneliu Dobriţoiu, candidatul USL în colegiul 11 Senat.

Adversarii lui Becali au fost Gheorghe Udrişte (PDL), director de investiţii la Metrorex, generalul în rezervă Mircea Chelaru (PPDD) şi Antonia Dragomir (PER).

Latifundiarul a mai precizat că renunţă la funcţia din Parlamentul European pentru cea din Parlamentul României. „Pentru ce am făcut toată această tevatură, pentru ce am cheltuiat atâţia bani, pentru ce atâta osteneală, atâtea certuri cu oamenii din PDL, ca să rămân europarlamentar? Renunţ la funcţia din Parlamentul European”, a spus Becali.

Acesta i-a transmis un mesaj preşedintelui Traian Băsescu. „Îl rog din inima mea să fie înţelept, să facă pace, să termine cu comportamentul de mahala, de golan. Trebuie să lase naţiunea să înceapă un nou drum şi să respire. Dacă nu îl desemnează pe Ponta, atunci va fi suspendat şi nu vom avea o imagine bună în toata lumea, nu numai în Europa. Să nu mizeze pe faptul că USL are maturitate politică şi că nu o să recurgă la suspendare pentru că le este milă de români. Să termine cu chestiunea asta: 5 ani de zile aţi băgat dracul în casă, încă 2 ani am cheia de la uşă, aşa că staţi cu dracul în casă. Să îşi vadă de treaba lui, că nu o să aibă un sfârşit bun. Nu se poate să ţii o naţiune în loc”, a mai spus Gigi Becali.