REVOLTĂTOR. Un bărbat a fost ţinut 12 ore ÎN COMĂ, în sediul poliţiei

Un bărbat a fost ţinut peste 12 ore în comă la Poliţie după ce a bătut un agent. Explicaţia poliţiştilor: bărbatul era beat şi au crezut că se va trezi la un moment dat. Într-un final, au chemat ambulanţa. De fapt, bărbatul suferise un traumatism cranio-cerebral foarte grav. Oamenii legii se jură, însă, că nu l-au atins.

RomaniaTV.net
27 mai 2012, 17:13
REVOLTĂTOR. Un bărbat a fost ţinut 12 ore ÎN COMĂ, în sediul poliţiei

Scandalul a început când bărbatul în vârstă de 56 de ani a încercat să intre cu căruţa în căminul cultural din sat, unde era în toi o petrecere electorală. Poliţiştii l-au oprit, mai ales că era în stare de ebrietate. El l-a lovit cu biciul pe unul dintre ei şi i-a spart arcada. A fost imobilizat şi dus la secţie. De aici nu se ştie ce s-a mai întâmplat.

Agenţii spun că nu s-a mai trezit şi au crezut că era beat. L-a consultat şi un asistent medical din sat. Bărbatul reţinut se afla în comă. Bărbatul a fost transferat la o altă secţie, unde a stat toată noaptea în stare de inconştienţă. După mai bine de 12 ore de la incident, a fost chemată o ambulanţă. Verdictul medicilor a fost extrem de grav: omul a suferit un traumatism cranio-cerebral foarte grav.

Oamenii legii susţin, însă, că nu l-au atins pe bărbat.

Petre Rădăuceanu, medic în cadrul unităţii de Primire Urgenţe a Spitalului din Botoşani a declarat, pentru România TV, că având în vedere starea deosebit de gravă a bărbatului, el a fost transportat cu o ambulanţă de la Darabani la Dorohoi, iar apoi a fost dirijat către spitalul din Botoşani. Bărbatul se află în comă de gradul III spre IV, având un traumatism cranio-cerebral acut. Potrivit medicilor, a necesitat intubaţie, pentru a-i asigura o respiraţie constantă. După ce l-am stabilizat, bărbatul a fost trimis către Spitalul Clinic de Neurochirurgie din Iaşi.