REVOLTĂ la Suceava: Panourile cu Gina Pistol în bikini au fost acoperite

Una dintre cele mai dorite femei din România, vedeta Playboy Gina Pistol a fost "alungată" de pe panourile publicitare din Suceava, unde făcea reclamă la o marcă de haine, mai mult dezbrăcată.

RomaniaTV.net
23 mai 2012, 10:17
REVOLTĂ la Suceava: Panourile cu Gina Pistol în bikini au fost acoperite

Reclamele, amplasate atât pe panourile din centrul oraşului, cât şi prin cartiere, au început să dispară de pe panourile publicitare la începutul acestei săptămâni, scrie monitorulsv.ro. Mai exact, reclamele, despre care mulţi considerau că o înfăţişează pe Gina Pistol cam dezgolită, au fost acoperite de tot cu folii albe, lipite pe deasupra.

„Vinovaţi” de acoperirea Ginei Pistol cu hârtii se pare a fi „Grupul de cetăţeni iubitori de moralitate publică” din Suceava. Aceştia au depus reclamaţii vizând respectivele afişe publicitare la toate instituţiile, inclusiv la biserică.

Reclama cu Gina Pistol, dezbrăcată în proporţie de 90% şi într-o poziţie neruşinată, ne revoltă foarte tare. Acestea intră la categoria reclame cu conţinut obscen, sexual şi pornografic, care foloseşte femeia ca şi obiect sexual, terorizează vizualizarea copiilor, încalcă demnitatea umană, protecţia femeii şi atentează la moralitatea publică. Noi, cetăţenii iubitori de moralitate publică, vă promitem război deschis la asemenea apucături nebune, deoarece ne iubim copiii, soţiile şi familiile noastre, identitatea umană şi moralitatea publică„, se spune în plângerile depuse.