Reportaj BBC despre condiţiile mizere în care tăiesc 50 de romi români, în Londra VIDEO

Romii noştri care au speriat Londra sunt subiect de reportaj pentru jurnaliştii de la BBC. Postul TV a realizat un reportaj despre condiţiile in care trăieşte o tabără de zeci de romi din capitala Angliei, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
12 iun. 2013, 11:18
Reportaj BBC despre condiţiile mizere în care tăiesc 50 de romi români, în Londra VIDEO

În nord-vestul Londrei, unde înainte era stadionul Hendon, se afla în prezent locuinţele improvizate ale unor romi români. Aproape de case de 400.000 de lire sterline, imigranţii români trăiesc printre gunoaie şi şobolani, în cocioabe improvizate. Toţi au venit aici pentru a câştiga mai mulţi bani decât în România.

Jurnaliştii au prezentat condiţiile inumane în care trăiesc cei aproximativ 50 de romi veniţi în capitala britanică pentru un trai mai bun. Cu toate acestea, romii nu vor cu niciun chip să se întoarcă în Romania.

Fostul teren de fotbal, acum tabăra ilegală a romilor, a fost catalogat de autorităti drept un focar de infecţie. Acum se încearcă evacuarea locului, dar imigranţii nu vor cu niciun chip să plece.

Romii veniţi din Transilvania încearcă în fiecare zi să-şi procure banii necesari pentru mâncare, deşi în tabăra lor nu există electricitate sau apă curentă, iar igiena este un deziderat foarte îndepărtat.