Relaţii de cuplu: Semne că te înşală iubita

Nimic pe lumea aceasta nu este perfect sau infailibil atunci când vorbim de natura umană şi, implicit, despre relaţiile de cuplu. Ţi s-a întâmplat vreodată să ai impresia că iubita te înşală?

RomaniaTV.net
07 sept. 2012, 19:41
Relaţii de cuplu: Semne că te înşală iubita

Gândul că partenera nu este fidelă îi hăituieşte pe mulţi dintre bărbaţii implicaţi în relaţii de cuplu. Femeile pot fi la fel de necredincioase precum bărbaţii aşa că dacă te gândeşti că partenera face ceva neobişnuit, urmăreşte câteva semne care îţi dezvăluie că te înşală:

# 1: A devenit secretoasă

Ai descoperit numere ciudate în telefonul iubitei tale? A început să primească apeluri care sunt invariabil: „număr greşit”? Dintr-o dată este chemată la birou la ore ciudate sau mai mereu se merge la întâlniri de afaceri? Dacă ai răspuns afirmativ la aceste întrebări, priveşte-le ca pe nişte indicatori că se întâmplă ceva.

# 2: Schimbări bruşte ale înfăţişării

Este adevărat că există şi femei care, dintr-o dată, îşi schimbă stilul vestimentar, însă dacă la iubita ta observi o dorinţă bruscă de a-şi schimba look-ul, o schimbare drastică a coafurii sau o dorinţă din senin de a scăpa de kilogramele în plus sau nevoia de a cumpăra haine sexy, motivul din spatele unui astfel de comportament poate fi dorinţa de a crea o nouă înfăţişare şi de a se simţi mai atractivă pentru bărbatul cu care se întâlneşte în spatele tău.
 
Citeşte continuarea pe Problemesex.ro.