Reguli de aur în machiaj: cum să-ţi luminezi ochii

Toate femeile îşi doresc ochi luminoşi şi expresivi, iar machiajul este o modalitate excepţională pentru a o obţine. Însă regulile unui machiaj reuşit al ochilor nu se limitează doar ochi.

RomaniaTV.net
23 mai 2013, 07:48
Reguli de aur în machiaj: cum să-ţi luminezi ochii

Ochii sunt doar o parte din chipul unei femei, iar evidentierea lor necesita mereu un cadru perfect: restul fetei.
 
Ai grija de pielea ta
 
In fiecare dimineata, foloseste un produs anti-imbatranire destinat special zonei ochilor. Nu uita nici de crema de zi si de cea de seara. Daca la colturile exterioare ai riduri care se accentueaza in momentul in care razi, asa-numita „laba gastii”, foloseste o crema cu antioxidanti pentru a te apara de radicalii liberi din atmosfera, dar si cu substante anti-rid si cu factor de protectie ridicata impotriva soarelui.
 
Crema cu SPF si fondul de ten
 
Dupa o varsta, chiar tanara de altfel, este necesarea aplicarea unui fond de ten. Nu trebuie sa fie neaparat unul cu acoperire puternica, ci unul usor hidratant de vara, light, pentru a uniformiza pe cat posibil culoarea tenului si a ascunde imperfectiunile. Totodata, crema de zi trebuie sa aiba neaparat SPF ridicat pentru ca soarele este inamicul numarul 1 al tenului, atrage atentia dermatologul Sophie Bakri, de la clinica Mayo din Rochester, Minnesote (SUA).
 
CONTINUAREA PE LYLA.RO.