Regina Elizabetha a II-a intră în istorie ca fiind primul monarh 3D, prin mesajul ei de Crăciun

Suverana Marii Britanii va face istorie cu mesajul ei de Crăciun adresat naţiunii. Ea va fi prima dintre capetele încoronate care va difuza naţiunii, de Crăciun, un mesaj înregistrat după cele mai moderne tehnologii - 3D.  

RomaniaTV.net
09 dec. 2012, 15:12

Debutul 3D al reginei vine după cel din cinematografie, când a apărut într-o secvenţă specială din seria „007”, James Bond, alături de actorul Daniel Craig. Secvenţa a fost special înregistrată pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, din vara anului 2012. Mesajul de Crăciun al reginei a fost deja înregistrat. Telespectatorii vor avea nevoie de ochelari speciali pentru a viziona mesajul suveranei Marii Britanii.

Prinţul William a refuzat oportunitatea de a deveni primul membru al familiei regale britanice care apare într-o înregistrare tridimensională, lui oferindu-i-se această şansă cu ocazia ceremoniei nupţiale, când s-a căsătorit cu Kate Middleton.

Elizabetha a II-a a Marii Britanii a rostit primul său mesaj de Crăciun în 1952, iar primul mesaj care a fost transmis live la televiziune a fost cel din 1957. Tradiţia transmiterii mesajelor de Crăciun către naţiune datează din vremea bunicului reginei, George al V-lea, în 1932, când a transmis un mesaj la radio, scris de Rudyard Kipling, laureat al Premiului Nobel pentru Literatură.