Regina Elizabeta a II-a s-a dus la Palatul Kensington pentru a-şi vedea strănepotul

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi Irlandei de Nord s-a deplasat miercuri la Palatul Kensington pentru a-şi vedea strănepotul care şi-a petrecut prima noapte cu părinţii săi, prinţul William şi Catherine, ducesa de Cambridge.

RomaniaTV.net
24 iul. 2013, 16:00

Suverana britanică, în vârstă de 87 de ani, a făcut o scurtă deplasare de la reşedinţa sa, din Palatul Buckingham pentru a-l vizita pe prinţul de Cambridge, care s-a născut luni şi care este al treilea în ordinea succesiunii la tron.

Numele bebeluşului regal nu a fost dezvăluit încă. „Încă ne gândim la un nume”, a declarat William, care s-a întors împreună cu soţia sa Kate şi bebeluşul de la clinica St. Mary. Agentul de pariuri William Hill a pariat pe George – numele a şase regi precedenţi ai Marii Britanii, fiind favorit cu 2 la 1 – şi pe James, cu 4 la 1, informează Associated Press, citată de Agerpres.

Imagini cu micul prinţ, având o mânuţă uşor ridicată deasupra păturii în care era înfăşat, au apărut miercuri pe primele pagini ale ziarelor britanice. Daily Mail a prezentat fotografiile cu titlul „Baby’s first royal wave” (Primul salut regal al bebeluşului). Prinţul a dormit în cursul primei sale apariţii publice, deşi William a dat asigurări că fiul său „are plămâni foarte puternici”.

Citeşte şi: Kate şi prinţul William şi-au scos bebeluşul la prima plimbare

Noua familie urmează să rămână la Palatul Kensington, reşedinţa lor din Londra. De îndată ce vor alege un nume, William şi Kate vor alege şi un fotograf pentru primul portret oficial. Prinţul William beneficiază de un concediu de paternitate de două săptămâni din cadrul Forţelor aeriene regale