Regina Angliei pune tunurile pe Kate: „E leneşă, vanitoasă, cheltuitoare şi prostuţă”

Cuplul prinţul William - Kate Middleton se bucură de o atenţie deosebită din partea presei, iar publicul "devorează" orice ştire despre perechea princiară. Deşi aparent ducesa Catherine este foarte apreciată la Palatul Buckingham, se pare că lucrurile nu stau chiar aşa, ea fiind tocmai în dizgraţia reginei.

RomaniaTV.net
05 mart. 2012, 12:48
Regina Angliei pune tunurile pe Kate: „E leneşă, vanitoasă, cheltuitoare şi prostuţă”

În timp ce prinţul William este în misiune Insulele Falkland, Kate Middleton a rămas acasă cu căţelul Lupo. Prilej pentru ceilalţi membri ai familiei regale să o întoarcă pe toate feţele, după cum scrie revista InTouch. Cele mai mari nemulţumiri legate de ducesa de Cambridge, cum este titulatura oficială a lui Kate, este chiar regina Elisabeta a II-a, care, ca orice bunică grijulie, îi tot găseşte nod în papură.

Ba că e „leneşă”, ba că nu îşi îndeplineşte îndatoririle ce decurg din statutul de membru al familiei regale, ba că nu iese prea mult în societate. Asta pentru că, de când s-a măritat, Kate a participat doar la 35 de evenimente caritabile, spre deosebire de mama lui William, Lady Diana, care participa şi la 170 de astfel de evenimente într-un an. Iar dacă regina o compară pe Kate cu prinţesa Diana, pe care la momentul respectiv o privea cu ochi destui de critici, de soacră, înseamnă că situaţia este chair gravă.

Regina Elisabeta a II-a le-ar mai fi spus apropiaţilor că ducesa Kate este mult prea vanitoasă şi cheltuitoare. Asta în ciuda faptului că niciodată tânăra soţie a prinţului William nu a ţinut să epateze prin ţinute sau coafuri pretenţioase, despre ea scriindu-se adesea chiar că nu pune prea mare preţ pe haine costisitoare. Potrivit InTouch, regina nu este prea încântată nici de capacitatea intelectuală a soţiei nepotului ei, care a făcut-o să ridice din „sprâncenele regale” când a pus o întrebare considerată stupidă despre ouăle Faberge.

Totuşi, informaţiile oferite de InTouch trebuie privite cu rezervă, mai ales că în ultimele luni publicaţia a susţinut în repetate rânduri că a aflat „pe surse” că ducesa Kate ar fi însărcinată. Sursele lor „regale” nu au nimerit-o însă niciodată în această privinţă, chiar dacă în prealabil le-au oferit celor de la InTouch detalii corecte privind destinaţia cuplului princiar pentru luna de miere sau cadoul de nuntă primit de la Regina Elisabeta.