Reghecampf confirmă plecarea lui Chiricheş: Cluburile s-au înţeles în privinţa transferului

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a declarat după meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-2, că gruparea bucureşteană şi Tottenham s-au înţeles în privinţa transferului lui Vlad Chiricheş la clubul din Anglia.

25 aug. 2013, 05:16
Reghecampf confirmă plecarea lui Chiricheş: Cluburile s-au înţeles în privinţa transferului

Steaua a remizat sâmbătă pe terenul lui Gaz Metan Mediaş, scor 2-2, însă antrenorul Laurenţiu Reghecampf a menajat majoritatea titularilor, în perspectiva returului cu Legia Varşovia, programat marţi, în play-off-ul Ligii Campionilor. Între cei care au absentat s-a aflat şi fundaşul Vlad Chiricheş, însă acesta a lipsit de pe teren din motive medicale. Totuşi, Reghecampf s-a referit la acesta în declaraţiile de după meci.

Starea lui Chiri este bună. S-au înţeles cluburile pentru transferul lui. Mă bucur foarte mult pentru el. I-am spus să aibă răbdare şi încredere. Sper ca el să ne ajute marţi seară, dacă va fi, bineînţeles, sănătos. Clubul a luat mulţi bani pe el şi sunt sigur că va ajunge la o echipă şi mai mare. Nu pot să spun suma pentru care s-a transferat, dar este una foarte mare. El va rămâne în istoria acestui club, dacă vom reuşi să calificăm echipa în grupele Champions League„, a spus Reghecampf la postul de televiziune DigiSport.

De asemenea, managerul Stelei, Mihai Stoica, a declarat că gruparea bucureşteană îl va transfera pe Vlad Chiricheş la Tottenham, în schimbul sumei de 9,5 milioane de euro.