Regele Florin Cioabă va fi înmormântat vineri

Autointitulatul rege al romilor, Florin Cioabă, va fi înmormântat vineri, a spus în exclusivitate, la România TV, Corneliu Vadim Tudor.

19 aug. 2013, 19:22
Regele Florin Cioabă va fi înmormântat vineri

Trupul neînsufleţit al lui Florin Cioabă va fi adus în ţară marţi, cu un avion de linie care va ateriza la Bucureşti, iar de acolo, miercuri, sicriul va fi transportat cu o maşină funerară la Sibiu, a declarat Daniel Cioabă, fiul cel mic al autointitulatului rege al romilor.

Un importatnt lider al etniei romilor spunea că la înmormântarea lui Florin Cioabă, de la Sibiu, vor participa între 150.000 şi 200.000 de oameni.

Dorin Cioabă, fiul răposatului Florin Cioabă, autointitulat rege al romilor de pretutindeni, a declarat la România TV că funeraliile tatălui său vor fi unele modeste, fără sicriu de aur, aşa cum s-a speculat în presă, sau alte elemente spectaculoase.

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioabă a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 58 de ani, în spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya, unde medicii îi montaseră, vineri, un dispozitiv care să-i ajute inima să pompeze sânge.