REFERENDUM 2012: Gigi Becali, primul politician la vot VIDEO

Europarlamentarul Gigi Becali a ajuns, duminică, la secţia votare de la Liceul Ion Luca Caragiale din Capitală, cu puţin timp înainte de deschiderea urnelor. Acesta le-a spus jurnaliştilor că a vrut să fie primul votant, în acest fel, îndemnându-i pe cei nehotărăţi să meargă să voteze.

RomaniaTV.net
29 iul. 2012, 04:03
REFERENDUM 2012: Gigi Becali, primul politician la vot VIDEO

Gigi Becali a plecat de la secţia de votare în jurul orei 7.05, după ce şi-a exprimat opţiunea de vot.

Oficialul a declarat că, după părerea lui, peste 10 milioane de români vor vota duminică. „Cred că peste 10 milioane de români o să voteze. Lumea nu a mai fost niciodată aşa supărată ca acum”, a spus Becali.

Cât priveşte boicotul celor de la PDL, aceasta a spus că totul este un „circ” şi o „bătaie de joc„. „Au zis că nu merg la vot, este o bătaie de joc. Ce e ăsta, circ? De-aia am venit astăzi, ca să fiu primul votant. Să dau un semnal. Oamenii se uită la televizor şi văd că Becali s-a dus la vot, iar atunci se vor duce şi ei. Nu este mare sacrificiu. Vreau un conducător pentru ţara mea”, a mai spus Gigi Becali.

Peste 18 milioane de alegători sunt aşteptaţi în cele peste 18.000 de secţii de votare deschise în ţară şi cele 306 în străinătate, pentru a se pronunţa în favoarea sau împotriva demiterii preşedintelui Traian Băsescu.