Recompensă de UN MILION de dolari pentru prinderea unui fost poliţist devenit asasin VIDEO

Autorităţile din California oferă o recompensă de un milion de dolari pentru orice informaţie care ar duce la capturarea unui fost poliţist devenit asasin, potrivit România TV.

11 feb. 2013, 07:12
Recompensă de UN MILION de dolari pentru prinderea unui fost poliţist devenit asasin VIDEO

Omul legii este suspectat că a comis cel puţin 3 crime ale căror victime erau poliţişti din Los Angeles sau rude ale acestora. Mai mult, bărbatul a fost implicat şi în asasinatul comis săptămâna trecută la o universitate din California, când un paznic şi iubita sa au fost ucişi. Femeia era fiică de poliţist.

Fostul om al legii a postat pe pagina de Facebook o scrisoare în care ameninţa mai mulţi poliţişti. El îi acuza că l-au concediat pe nedrept în anul 2008. Conform şefului poliţiei din Los Angeles, suma de un milion de dolari a fost strânsă din donaţii.

Oferirea de recompense materiale pentru prinderea unor criminali sau agresori este o practică comună, atât în America cât şi în România. Un caz similar a avut loc în cursul anului trecut, când Fiul unui milionar arab, bătut la deschiderea unui clubul de fiţe din Mamaia, a oferit o recompensă de 100.000 de euro pentru demascarea agresorului.