Reality show, după gratii. Un deţinut posta poze din închisoare pe Facebook şi râdea de gardieni

Un deţinut, condamnat la trei ani de închisoare după ce a intrat, înarmat, cu maşina într-o secţie de Poliţie, a reuşit să îi pună pe jar pe şefii Penitenciarului Timişoara. Puşcăriaşul a postat pe Facebook poze cu colegii săi de celulă şi, tot pe reţeaua de socializare, făcea glume despre gardieni.

RomaniaTV.net
04 iun. 2012, 18:59

Bărbatul, deţinut la Penitenciarului Timişoara, primise telefonul mobil de la rudele sale. Cu ajutorul acestuia îşi făcuse cont pe Facebook, punând apoi poze cu camera şi colegii de celulă. Deţinutul posta regulat mesaje pe pagina sa de socializare. Acesta se plângea de mâncarea din închisoare, râdea de gardieni şi vorbea zilnic la telefon cu prietenii, scrie cancan.ro.

În urma acestui incident, toate celulele au fost verificate pentru a se găsi telefoanele ilegale.

„Am organizat o descindere. Deţinutul nu avea voie cu un astfel de telefon la el. În acest moment, el şi colegii lui care apar în poze, deci ştiau de existenţa telefonului, riscă o prelungire a pedepsei cu 12 luni”, a spus Magdalena Radu, purtător de cuvânt al Penitenciarului Timişoara.

Deţinutul a fost condamnat la trei ani de închisoare, după ce a intrat cu maşina într-un sediu de Poliţie şi a folosit un pistol împotriva celor care au încercat să-l scoată din automobilul cuprins de flăcări.