Real Madrid i-a găsit înlocuitor lui Jose Mourinho. Vezi cine vine în locul lui The Special One

Ziarul Le Parisien scrie că antrenorul lui PSG, Carlo Ancelotti, şi-a dat acordul verbal de a o antrena din vară pe Real Madrid. Italianul este nemulţumit de atmosfera de la gruparea pariziană, tensiunile culminând cu ameninţarea patronului, că îl va înlocui cu directorul sportiv, Leonardo.

20 feb. 2013, 13:57
Real Madrid i-a găsit înlocuitor lui Jose Mourinho. Vezi cine vine în locul lui The Special One

Despărţirea lui Jose Mourinho de Real Madrid, la finalul acestui sezon, este iminentă, iar oficialii grupării iberice se pare că i-au găsit deja înlocuitor portughezului. Potrivit jurnalului Le Parisien, actualul antrenor al lui PSG, italianul Carlo Ancelotti, şi-a dat deja acordul verbal pentru a prelua din vară gruparea de pe Santiago Bernabeu.

Conform ziariştilor francezi, care citează surse apropiate grupării pariziene, Ancelotti ar fi nemulţumit de anumite decizii luate de patroni în cadrul clubului, iar înfrângerea din ultima etapă, de la Sochaux (scor 2-3) ar fi dus la o ruptură între el şi proprietarul Nasser Al Khelaifi, care ameninţă să îl pună în locul său pe directorul sportiv Leonardo.

De asemenea Le Parisien subiliază că în ultimele săptămâni Ancelotti ar fi avut în ultimele săptămâni mai multe discuţii telefonice cu oficialii lui Real Madrid, ajungându-se în cele din urmă la acest acord verbal.

În ceea ce priveşte viitoarea destinaţie a lui Mourinho, Daily Mail scrie că portughezul i-ar putea lua locul lui Arsene Wenger, la Arsenal Londra, echipă care nu a mai avut vreo performanţă notabilă din 2006, când a jucat finala Ligii Campionilor.