Reacţia lui Gigi Becali, după aflarea sentinţei: Nu mai calc în ţară. Demisionez din PNL VIDEO

"Nu cred", a fost prima reacţie a lui Gigi Becali după ce a aflat că a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare. Patronul Stelei se află la Dubai şi a spus că nu mai calcă în ţară. El a declarat că va demisiona din PNL ca să nu îi facă probleme lui Crin Antonescu. 

11 feb. 2013, 12:25
Reacţia lui Gigi Becali, după aflarea sentinţei: Nu mai calc în ţară. Demisionez din PNL VIDEO

„Aici, în Dubai, lângă biserica creştină, sunt nişte case frumoase. Eu nu mai am ce căuta niciodată în ţara aia”, a declarat Gigi Becali la România TV„O să vin în ţară pe ascuns, să o văd pe mama, dar nu o să mă vadă nimeni”.

„Demisionez din PNL pentru că nu vreau să-i fac probleme lui Crin Antonescu. O să ţin un discurs în Parlament, să trag un semnal de alarmă, să vedem ce vor să facă, dacă vor să lase ţara asta pe mâinile procurorilor hingheri. Dacă Crin Antonescu crede că nu trebuie să-mi dau demisia, dacă spune nu, atunci rămân în partid. Toate mi se trag de la politică. Asta mi-a spus şi nevastă-mea”, a spus Becali. 

„Trebuie să văd cum fac cu mama. Mama, săraca, nu are ce să facă, nu pot să o duc în străinătate. Dar nici fără mine nu poate să trăiască, moare. Dar dacă moare mama, trebuie să plătească toţi pentru abuzurile făcute„, a precizat deputatul liberal.

Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul sechestrării de persoane. Decizia instanţei supreme este definitivă şi irevocabilă. 

„Aceste doamne judecătoare, dacă au Dumnezeu, dacă au conştiinţă, o să trăiască un coşmar. Cum o să trăiască ele când ştiu că au condamnat un om nevinovat? Că ele ştiu ce măgărie au făcut, nu au nicio probă împotriva mea, nici nu zice nimeni că eu am dat vreun ordin”, a subliniat Gigi Becali.

„Până nu se schimbă statul, pe mine nu mă interesează, aici nu e vorba de învingător, aici pierde Ţara Românească. Nu e vorba că e cu închisoare sau cu suspendare, aici e vorba de justiţie. Cum adică să mă condamne?”, a declarat Gigi Becali. 

„Eu de acum hotărârile le voi lua împreună cu familia mea, pentru că vreau să stau într-un loc unde sunt iubit şi agreat şi nu vreau ca viaţa familiei mele să fie în teroare. Nevasta, mama şi copiii au plâns azi toată ziua şi nu mai vreau. Au plâns destul bunicii mei în închisorile comuniste şi trebuie să iau nişte hotărâri ca să-mi pun familia la adăpost”, a spus patronul Stelei.

Cu câteva zile înainte ca judecătorii să dea verdictul final, Gigi Becali a ales să plece în Dubai. El a spus că dacă va fi condamnat, nu-l va mai interesa România.

Patronul Stelei a revenit duminică asupra acestor declaraţii, spunând că a cumpărat deja biletelul de avion pentru întoarcerea în România. „Am plătit deja biletele de avion pentru întoarcere. Luni după-masă sunt înapoi în România. Am intrat în jocul presei, căci mie îmi place să mă joc”, a declarat Becali.