RĂZBOIUL DOAMNELOR. Anastase: Constat o tulburare majoră a psihicului Marianei Câmpeanu

Schimburi dure de replici pe scena politica. Al treilea om în stat, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a afirmat că ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, este "pradă unor pusee de delir acut", în replică la o aserţiune a ministrului, potrivită căreia Anastase ar avea stivuite mii de biciclete într-o cramă pentru a le împărţi în campania electorală.

RomaniaTV.net
22 mai 2012, 15:30
RĂZBOIUL DOAMNELOR. Anastase: Constat o tulburare majoră a psihicului Marianei Câmpeanu

Războiul doamnelor a fost generat de o afirmaţie a lui Anastase legată de faptul că USL ar dori să devanseze alegerile pentru ca acestea să aibă loc imediat după cele trei luni în care Guvernul va returna o parte din CAS-ul perceput ilegal de către guvernele anterioare.

Replica ministrului a fost una dură. „Doamna Roberta ar trebui să justifice cetăţenilor acestor ţări de unde a avut bani să dea sute de milioane pentru beculeţe de Crăciun, de unde are bani să plimbe toţi primarii PDL la Antalya sau Mamaia, de unde are bani să cumpere mii de biciclete care sunt în subsolurile unei crame din Ploieşti şi pe care vrea să le dea în campania electorală„, a spus Câmpeanu.

Disputa a escaladat printr-un comunicat de presă în care Anastase pare foarte sceptică în ceea ce priveşte sanitatea mentală a ministrului Muncii. „Constat, fără surprindere, o tulburare majoră a psihicului doamnei Mariana Câmpeanu. În această stare de febrilitate, a lansat o serie de afirmaţii care mă privesc personal şi care nu au nicio legătură cu realitatea.  Pradă unor pusee de delir acut, doamna Câmpeanu susţine că aş fi depozitat, în subsolul unei crame din Ploieşti, mii de biciclete pe care ar urma să le distribui ca mită electorală şi că, de-a lungul timpului, aş fi făcut excursii cu primari prahoveni în Antalya. Inutil să spun că bicicletele „ascunse în cramă” nu există decât în mintea doamnei Câmpeanu, iar eu nu am fost în Antalya în ultimii 10 ani, nici singură, nici însoţită de primari prahoveni”, spune Anastase.

Preşedintele Camerei Deputaţilor vrea să ducă disputa în instanţă motivând că ministrul „a început să facă din dezinformare un mod de a fi”.