Raul Rusescu a trecut cu bine vizita medicală. Miercuri va fi prezentat oficial la Sevilla

Atacantul român Raul Rusescu a trecut cu brio vizita medicală efectuată marţi dimineaţa la Sevilla şi a oficializat astfel transferul său de la Steaua la FC Sevilla, potrivit site-ului oficial al grupării andaluze, citat de Agerpres.

18 iun. 2013, 10:00
Raul Rusescu a trecut cu bine vizita medicală. Miercuri va fi prezentat oficial la Sevilla

Raul Rusescu, care va împlini luna viitoare 25 de ani, a fost însoţit de medicul clubului, Juan José Jiménez, şi de delegatul echipei, Juan Martagón.

Golgheterul ediţiei trecute a Ligii I, cu 21 de goluri, a semnat vineri un contract pe o durată de cinci ani, cu FC Sevilla, cu o clauză de reziliere de 40 de milioane de euro. Suma de transfer este de circa 3 milioane de euro, cifră neconfirmată oficial. Salariu jucătorului ar fi de 450.000 de euro pe an.

Internaţionalul român va fi prezentat oficial miercuri, la ora 13,00 (ora României), la fabrica Heineken.

Pe lângă cele 21 de goluri marcate în Liga I (în 34 de partide), Rusescu a mai marcat cinci goluri pentru Steaua în sezonul trecut de Europa League şi a debutat în echipa naţională, pentru care are două selecţii.

Rusescu s-a născut pe 9 iulie 1988 la Rm. Vâlcea şi şi-a început cariera la echipa locală, CSM, de unde a plecat în 2005 la Unirea Urziceni. Raul Andrei Rusescu a cucerit un titlu naţional cu Unirea, în 2019, după ce a mai evoluat la Dunărea Giurgiu şi CS Otopeni. În 2011 s-a transferat la Steaua şi a devenit la scurt timp golgheterul echipei.