RATB: Tramvaiele liniilor 7, 16, 27, 36, 47 şi troleibuzele 66 şi 74, blocate din cauza ploii

Tramvaiele liniilor 7, 16, 27, 36 şi 47 şi troleibuzele 66 şi 74 din Capitală sunt blocate din cauza apei acumulate pe carosabil ca urmare a ploii reprezentanţii Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB.)

RomaniaTV.net
25 mai 2012, 18:45
RATB: Tramvaiele liniilor 7, 16, 27, 36, 47 şi troleibuzele 66 şi 74, blocate din cauza ploii

Potrivit surselor citate, troleibuzele liniei 66 sunt blocate la intersecţia Colentina – Doamna Ghica. În aceeaşi situaţie se află troleibuzele liniei 74, la intersecţia str. Emil Racoviţă – str. Turnu Măgurele.

Tramvaiele liniei 36 nu circulă în zona intersecţiei str. Reînvierii – str. Turmelor.

Linia 36 este blocată şi pe strada Maica Domnului, unde nu pot circula nici tramvaiele 16.

Tramvaiele liniilor 7, 27 şi 47 sunt blocate în zona 11 Iunie-Regina Maria.

Echipele de intervenţie ale RATB sunt la faţa locului, pentru a remedia problemele.

Circulaţia a fost reluată la intersecţia Moşilor – str. Paleologu, unde au fost blocate temporar tramvaiele liniilor 5, 16 şi 21.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, din cauza ploii de vineri seară, au fost inundate mai multe subsoluri, dar şi sediul Prefecturii Ilfov, situat pe strada Smârdan, şi sala de sport a Colegiului Naţional „Sf. Sava”.

„Intervenim unde sunt problemele cele mai mari, alături de cei de la Apa Nova”, au mai spus cei de la ISU. Reprezentanţii Apa Nova au precizat că, înainte de începerea ploii, aveau deja în teren 20 de echipe, iar numărul acestora a fost suplimentat, pentru a se putea interveni în zonele cele mai afectate.

După aproximativ 45 de minute de ploaie torenţială, Bucureştiul s-a inundat. Apa măsoară câteva zeci de centimetri pe străzi. Piaţa Universităţii, centrul, dar şi zonele periferice ale Capitalei se află sub apă. De asemenea, s-au inundat până şi staţiile de metrou.