Ramona Mănescu, propunerea PNL pentru Ministerul Transporturilor

Europarlamentarul PNL Ramona Mănescu, soţia primarului Sectorului 6 al Capitalei, este propunerea PNL pentru Ministerul Transporturilor, informează România TV.

RomaniaTV.net
25 aug. 2013, 08:49
Ramona Mănescu, propunerea PNL pentru Ministerul Transporturilor

Conducerea liberalilor a decis duminică să o nominalizeze pe Ramona Mănescu la şefia Ministerului Transporturilor, în contextul în care deputatul Ovidiu Silaghi, propus pentru această funcţie, şi-a retras candidatura.

Practic, liberalii discută posibilitatea de a-i înainta  premierului Ponta două variante: propunerea pentru Transporturi să fie Ramona Mănescu, sau, în caz contrar, ca Nini Săpunară să fie susţinut în continuare pentru postul lăsat liber de demisia lui Relu Fenechiu. 

Premierul Victor Ponta a declarat că aşteaptă din partea PNL ca pentru Transporturi să fie propusă o persoană cu experienţă politică, imagine foarte bună şi un profesionist în domeniu,adăugând că „oficial” nu a respins un nume deoarece nu a primit o propunere „oficială”.

Premierul Victor Ponta îi va trimite luni dimineaţa preşedintelui Traian Băsescu noua nominalizare pentru funcţia de ministru al Transporturilor.