Ramona Bădescu, despre emisiunea la OTV: Nici eu n-am primit toţi banii din contract

Actriţa Ramona Bădescu a declarat sâmbătă la România TV că nu şi-a primit toţi banii cuveniţi în urma contractului cu OTV, televiziunea deţinută de Dan Diaconescu. În 2009 actriţa a prezentat împreună cu Pepe emisiunea „100% adevărat”, care a fost implicată în mai multe scandaluri.

RomaniaTV.net
06 oct. 2012, 14:08
Ramona Bădescu, despre emisiunea la OTV: Nici eu n-am primit toţi banii din contract

Mai mulţi câştigători de apartamente la emisiunea „100% adevărat” au fost nevoiţi să elibereze la scurt timp locuinţele pentru că producătorii nu le-au plătit. Mai mult, Ramona Bădescu susţine că nici ea nu şi-a primit salariul complet.

„Îmi pare rău că se întâmplă aceste lucruri. Lumea nu poate să ştie culisele unei emisiuni. Au fost probleme. A fost emisiunea pe care am iubit-o foarte mult. Veneam în fiecare sâmbătă din Italia. Noi am fost asiguraţi că ce se întâmplă e sută la sută adevarat, că toate premiile vor fi date. Nu am primit banii care au fost pe contract. Sunt mari probleme. Este un proces în curs„, a declarat Ramona Bădescu la România TV.

Am pus în mâna avocaţilor mei asta. Procesul durează de trei ani şi sper să dureze cât mai puţin. Au fost 12 ediţii plătite, 3-4 nu au fost plătite, dar să nu ne concentrăm pe lucrurile negative„, a subliniat Ramona Bădescu.

Despre patronul emisiunii, Dan Diaconescu, actriţa susţine că s-a comportat frumos cu ea.

„S-a comportat într-un mod gentil, atent. A lucrat mult să ajungă la mine. M-a sunat în Italia şi mi-a propus această emisiune. Emisiunea a fost foarte bună şi mulţi au luat aceste premii (…) Îmi pare rău de oamenii care nu au primit lucrurile care le-au fost promise”, a precizat Ramona Bădescu. 

După plecarea din emisiune, Ramona Bădescu nu a mai fost contactată de Dan Diaconescu. „Nu m-a sunat, n-am mai vorbit cu el. Eu nu ştiu a cărei persoane este responsabilitatea. El era proprietarul. Poate era de vină producătorul sau sponsorii. Erau mai multe persoane la mijloc”, a mai spus actriţa.