Raluca Turcan, despre declaraţiile lui Toader: Scuzele sunt insuficiente

Gafa deputatului Mircea Toader referitoare la românii morţi din cauza frigului, în urma consumului de alcool, a provocat nemulţumire şi printre colegii din PDL. Unul din critici este Raluca Turcan, preşedintele Comisiei de cultură din Camera Deputaţilor.

RomaniaTV.net
14 feb. 2012, 16:06
Raluca Turcan, despre declaraţiile lui Toader: Scuzele sunt insuficiente

„Nu numai că nu este oportună o astfel de declaraţie, este şi regretabilă. În opinia mea, cred că şi scuzele sunt insuficiente”, a declarat Raluca Turcan pentru România TV .

Admonestarea lui Turcan se alătură celor ale parlamentarilor opoziţiei. „Aşa tratează PDL populaţia. Ei nu pot să scoată oamenii din case, care poate au murit înăuntru şi spun că au murit de la băutură”, a declarat deputatul PSD Eugen Bejinariu.

Un alt critic a fost Mariana Câmpeanu (PNL). „Ei dovedesc în fiecare zi că trăiesc în altă lume”, a declarat Câmpeanu pentru România TV.

Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a declarat, luni seară, într-o emisiune la Realitatea TV, referindu-se la românii morţi în ultima perioadă din cauza frigului, că doar unul dintre aceştia a decedat în maşină, iar restul „a băut şi a dormit acolo”.

El a făcut aceste declaraţii în contextul discuţiilor despre modul în care autorităţile au intervenit pentru deszăpeziri.

„Din 80 de oameni sau 64 câţi au murit (…) unul singur a murit în maşină, restul a murit şi a adormit acolo”, a spus Toader.