Raed Arafat, susţinut şi în stradă, şi pe internet

Campania de susţinere a menţinerii lui Raed Arafat în funcţia de subsecretar de stat al Ministerului Sănătăţii se mută şi pe Internet, după ce la Cluj a avut loc un miting de solidaritate cu "părintele" SMURD.

RomaniaTV.net
12 ian. 2012, 13:00
Raed Arafat, susţinut şi în stradă, şi pe internet

Internetul funcţionează în favoarea lui Raed Arafat. Susţinătorii fostului subsecretar de stat din Ministerul Sănătăţii au creat o mulţime de pagini pe reţelele de socializare, în care îşi exprimă solidaritatea cu acesta. Unii dintre ei plănuiesc să iasă în stradă în zilele următoare.

Pe site-ul www.causes.com au fost deschise mai multe pagini la care cei care doresc pot adera în semn de susţinere a lui Raed Arafat.

Pagina „Spuneţi NU desfiinţării serviciului public de urgenţă SMURD” are deja aproape 170.000 de membri.

Pe lângă aceasta s-au mai deschis şi alte pagini similare, gen „SMURD” sau „Salvaţi SMURD!!!!”, care adună şi ele sute de membri.

Pe o altă pagină, gălăţenii sunt îndemnaţi şi ei să iasă în stradă şi să protesteze în semn de susţinere pentru Raed Arafat. „Să luptăm pentru SMURD!”, este mesajul iniţiatorilor.

Pe site-ul petitieonline.ro, „Campania de sustinere a domnului Raed Arafat” a strâns deja peste 300 de semnături.

De asemenea, pe Facebook s-au creat mai multe pagini menite să exprime solidaritatea cu Raed Arafat. Printre acestea sunt şi pagini în care oamenii sunt chemaţi la acţiuni de protest. Spre exemplu, vineri, în Piaţa Sfatului din Braşov ar urma să aibă loc un flash mob de câteva minute la care şi-au anunţat participarea peste 100 de persoane.

La Bucureşti ar urma să aibă loc un protest sâmbătă, la ora 14.00, în faţa Ministerului Sănătăţii. Acţiunea a fost iniţiată pe Facebook, de pagina SMURD pentru noi, noi pentru SMURD.