Radu Ştefan confirmă retragerea din naţională: Cu siguranţă voi spune „pas” următoarelor convocări

Fotbalistul echipei Lazio Roma, Ştefan Radu, a declarat, joi seară, după meciul pierdut în faţa formaţiei Fenerbahce, scor 0-2, în sferturile de finală ale Ligii Europa, că în mod sigur nu va răspunde următoarelor convocări la prima reprezentativă.

RomaniaTV.net
05 apr. 2013, 07:35
Radu Ştefan confirmă retragerea din naţională: Cu siguranţă voi spune „pas” următoarelor convocări

La un sfert de oră după încheiera partidei Fenerbahce Istanbul – Lazio Roma (2-0), din sferturile de finală ale Ligii Europa, căpitanul grupării italiene, Radu Ştefan, a confirmat că se retrage din naţionala României. „Da, cu siguranţă voi spune pas următoarelor convocări. Probabil voi avea o discuţie cu Victor Piţurcă după perioada aceasta foarte grea pe care urmează să o avem. Mai multe v-a spus domnul Becali. Nu am avut evoluţii foarte apreciate la naţională şi asta este tot ce pot spune. Sunt jucători care pot duce greul echipei naţionale, nu este nicio pierdere„, a spus Radu, citat de dolce-sport.ro.

El a vorbit la Dolce Sport şi despre meciul cu Fenerbahce, la care a provocat penaltiul acordat formaţiei turce: „Din moment ce arbitrul a fluierat penalty, îmi e greu să cred că nu a fost. Am atins mingea cu mâna, dar involuntar. Am sărit la cap şi mingea mi-a atins involuntar mâna„.

Fostul impresar Ioan Becali a declarat, marţi, că în proporţie de peste 90 la sută fundaşul echipei Lazio Roma, Ştefan Radu, va trimite o scrisoare către FRF prin care va anunţa că renunţă la prima reprezentativă.

Formaţia italiană Lazio Roma, la care evoluează Ştefan Radu, a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), de echipa turcă Fenerbahce Istanbul, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Europa.

Golurile au fost marcate de Webo ’78 (penalti) şi Kuyt ’90+1.

Centralul scoţian William Collum a acordat penalti pentru Fenerbahce în minutul 78 în urma unui henţ în careu al lui Ştefan Radu, căpitanul echipei Lazio. Românul a primit atunci şi un cartonaş galben.