Radu Mazăre transformă Mamaia în staţiune de carnaval. Cluburile, obligate să aibă care alegorice

În plin episod de iarnă, Radu Mazare îşi face planuri pentru turiştii de pe litoral. Primarul obligă cluburile din Mamaia să aibă care alegorice şi să participe la festivalurile săptămânale. Mazăre promite o nouă vară incendiară pe litoral.

27 mart. 2013, 09:46
Radu Mazăre transformă Mamaia în staţiune de carnaval. Cluburile, obligate să aibă care alegorice

Carele alegorice cu animatoare care au făcut senzaţie anul trecut pe litoral vor deveni anul acesta obligatorii pentru patronii cluburilor de la malul mării. Este decizia lui Radu Mazăre, care în vară a fost în fruntea carelor alegorice, costumat în Samurai, Maharajah, Spartan sau Rege Scoţian.

„Cluburile au obligativitatea de a participa la defilarea săptămânală a carelor alegorice, la carnaval care durează două luni de zile şi sunt obligaţi să-şi facă un car alegoric, unde aţi văzut că se dau şi dimensiuni şi numere de animatori sau de animatoare ca să nu mai văd două leşinate, două speriate pe carul alegoric. În caz contrar le tragem nişte amenzi şi le închidem activitatea”, a spus Radu Mazăre, potrivit România TV.

Radu Mazăre va filma la Mamaia videoclipul piesei în care va apărea alături de Loredana. Va fi costumat în salvamar din perioada interbelică şi a învăţat deja refrenul melodiei.