Radu Mazăre se lansează în muzică. Pregăteşte hitul verii, alături de Loredana VIDEO

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, îşi începe în această primăvară cariera în muzică. El a vorbit miercuri despre melodia pe care o va cânta alături de Loredana şi de rapperul Chimie. El este convins că piesa lui va fi hitul verii.

13 feb. 2013, 18:11
Radu Mazăre se lansează în muzică. Pregăteşte hitul verii, alături de Loredana VIDEO

Radu Mazăre a anunţat că va interpreta, împreună cu Loredana şi cu rapper-ul Chimie, o melodie dedicată staţiunii Mamaia, care va fi lansată până în data de 15 aprilie. Primarul Constanţei spune că a avut discuţii cu mai mulţi artişti pentru realizarea acestui proiect şi în cele din urmă s-a înţeles cu Loredana.

Mă chinui de astă vara să găsesc pe cineva cu care să scoatem un hit despre Mamaia. Am discutat cu mai mulţi artişti, n-are sens să îi amintesc acum, cert este că m-am înţeles la perfecţiune cu Loredana, care este o foarte bună artistă, foarte profesionistă şi extraordinar de expansivă şi de pozitivă. E adevărat, ca toţi artiştii, puţin aşa într-o ureche, dar probabil aşa spun şi de mine.

Şi am şi găsit o piesă şi va fi în trei: Loredana, cu mine şi cu Chimie. Chimie este un cântăreţ în plină ascensiune, Loredana l-a adus că ea e în această lume şi care va face partea vorbită, de hip-hop. Ea aşa mi-a spus: «am un băiat, un rapper underground din Constanţa care se potriveşte perfect». Şi garantat vă spun că va fi un hit„, a afirmat Radu Mazăre.

Piesa cu Loredana va fi lansată înaintea minivacanţei de 1 Mai.

Piesa va fi lansat până pe 15 aprilie. De 1 Mai va fi deja în vogă, de 1 Mai se vor urca cu toţii pe mese în cluburi, dansând pe acest hit şi tot pe 1 Mai filmăm şi clipul. Voi fi partea vorbită împreună cu Chimie. Pot să vă spun o parte din refren: Viva la noche, viva loca Mamaia„, a declarat Mazăre.

El a precizat că piesa este realizată de un compozitor străin, prieten cu Loredana, şi că nu are deocamdată un titlu.

Vara trecută, tot pentru a promova staţiunea Mamaia, Radu Mazăre apărut în videoclipul piesei Love 2 Party, interpretată de Celia.