Radu Mazăre se dezice de USL dacă populaţia va trebui să depună declaraţie de avere

Radu Mazăre avertizează liderii USL că, dacă va fi adoptată legea prin care toţi românii vor fi obligaţi să depună declaraţii de avere, cetăţenii Constanţei nu vor mai susţine candidatul Uniunii la prezidenţiale.

30 aug. 2013, 07:57
Radu Mazăre se dezice de USL dacă populaţia va trebui să depună declaraţie de avere

Primarul Constanţei nu este de acord cu propunerea USL, şi anume ca populaţia să depună declaraţii de avere, el susţinând că o astfel de măsură nu ar fi luat-o nici regimul comunist, informează România TV.

„Nu mi s-a spus niciun moment că dacă USL va ajunge la putere, o să oblige toţi românii să facă declaraţie de avere, nu am discutat aşa ceva în campania trecută, că dacă discutam, poate nu îl mai susţineam”, a spus Radu Mazăre.

Radu Mazăre nu este de acord cu declaraţia de avere pentru întreaga populaţie, cu atât mai mult cu cât propunerea vine din partea unui liberal.

„Sunt total împotrivă, şi ce mă intrigă cel mai tare este că vine de la un liberal la care te aşteptai să aibă o gândire deschisă, ei .. mai rău ca la comunişti. Eu cred că domnul Chiţoiu ar trebui să găsească metode să dea drumul economiei, nu să vină să juguleze populaţia ca să mai scoată de la nu ştiu ce amarâtă care a închiriat un apartament pe timpul sezonului sau 2 camere într-o casă. Dacă se aprobă o astfel de măsură vă spun că 80 la suta din Constanţa, despre ea cunosc, nu mai votează acest USL la preşedinţie, care adoptă o astfel de măsură”, a mai spus Radu Mazăre.