Radu Mazăre: De ce mă chinuiţi pe mine cu ce a făcut fi-miu? Eu sunt cu gagicile mele, el cu ale lui

Radu Mazăre le-a cerut, luni, jurnaliştilor să nu-l mai "chinuiască" cu întrebări legate de fiul său, pentru că "fiecare este pe drumul lui". "Eu cu gagicile mele, el cu gagicile lui", a comentat edilul de Constanţa faptul că Răducu Mazăre a ajuns să fie verificat de SRI.

RomaniaTV.net
08 oct. 2012, 14:29
Radu Mazăre: De ce mă chinuiţi pe mine cu ce a făcut fi-miu? Eu sunt cu gagicile mele, el cu ale lui

„De ce mă chinuţi pe mine cu ce a făcut fi-miu? E major. Eu sunt cu gagicile mele, el cu gagicile lui. Eu sunt cu avocaţii mei, el cu avocaţii lui. Ce mă întrebaţi pe mine? Răspunde, e major, ce e minor? Nu mă mai chinuiţi pe mine cu ce face fi-miu care e major. Întrebaţi-l pe el. I-am spus: „Băi, ai intrat, eşti penal şi tu acuma, poate îţi face, poate nu îţi face dosar, decurcă-te”. S-a terminat, gata. Fiecare cu drumul lui şi cu gagicile lui”, a spus Radu Mazăre.

Fiul primarului din Constanţa, Răducu Mazăre, este verificat de SRI la cererea Poliţiei Rutiere. Pe data de 22 august 2012, maşina tânărului a fost filmată de poliţie în timp ce gonea pe Autostrada Soarelui.

Răducu Mazăre le-a spus poliţiştilor că nu el se afla la volanul maşinii, ci un prieten de-al său. Cu toate că maşina a fost filmată de radar, pe imagini nu se vede clar cine conducerea autovehicului, din cauza soarelui care s-a reflectat în parbriz.

Din acest motiv, cei de la Rutieră au cerut ajutorul celor de la SRI să editeze imaginile, ca să vadă exact cine se afla la volanului maşinii.