ŞTIREA TA. Guri de canal NEACOPERITE pe trotuarele din Bucureşti. Copiii din zonă sunt în pericol

O cititoare RTV.NET a trimis pe adresa [email protected] o fotografie cu o groapă imensă lăsată neacoperită de cei de la RADET, în sectorul 5 al Capitalei, de mai bine de două luni de zile. Un copil a căzut deja în gaură, mai scrie cititoarea. Oamenii sunt disperaţi că cei de la Regie nu iau măsuri.

18 iul. 2013, 07:06

Angajaţii Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice au efectuat lucrări, acum două luni, pe strada Lereşti din sectorul 5 al Capitalei. De atunci, strada cu pricina s-a umplut cu găuri neacoperite pe care nimeni nu a venit să le mai repare.

Locuitorii din zonă sunt îngrijoraţi deoarece un copil a căzut deja în gaură şi este doar o chestiune de timp până ce incidentul se va repeta.

„De două luni de zile RADET a făcut gropi în trotuar pe str. Leresti nr. 5-7 , sect. 5, Bucuresti. Cu toate că am dat nenumărate telefoane şi un copil a căzut în gura de canal descoperită, nimeni de la RADET nu a luat nicio măsură”, ne-a scris o cititoare.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieşit din comun? RTV.NET îţi poate difuza ştirea! Trimite materialele la adresa [email protected].