Putin recunoşte că scenele sale de „vitejie” cu animale sălbatice au fost regizate VIDEO

Vladimir Putin recunoaşte că multe din scenele sale de vitejie au fost regizate. Împuşcarea tigrului, măsurătoare ursului polar sau îngrijirea balenelor sunt doar câteva din momentele de curaj ale liderului rus ce au făcut înconjurul lumii. De la balene la tigri Vladimir Putin a avut de-a face cu toate sălbăticiunile pământului.

RomaniaTV.net
16 sept. 2012, 14:09
Putin recunoşte că scenele sale de „vitejie” cu animale sălbatice au fost regizate VIDEO

Apariţiile sale la televiziunea rusă de ani buni se dovedesc a fi scenarii repetate dinainte. Însuşi Vladimir Putin admite că multe dintre filmările şi fotografiile prezentate au fost regizate.

O mare parte din materialele filmate în sălbăticie au fost ideea liderului rus. Acum patru ani Putin a fost prezentat lumii în timp ce împuşca cu tranchilizante un tigru ce părea că urmează să atace pe cineva. Ulterior s-a aflat de faptul că tigrul a fost dus la o grădină zoologică.

O altă idee a liderului rus a stat şi în spatele materialului în care Putin le pune cipuri de identificare unor leoparzi. Vladimir Putin a recunoscut că animalele au fost prinse înaintea filmării, dar a spus că „important este să atragi atenţia publicului asupra problemei”.

Descoperirea unei amfore pe fundul Mării Negre, este de asemenea un scenariu dinainte pregătit. „De ce m-am scufundat? Nu să îmi arăt branhiile, însă pentru a mă asigura că oamenii învaţă istorie. Bineînţeles ca a fost aranjat”, a declarat Vladimir Putin.

Ultima interacţiune cu natura a lui Vladimir Putin a avut loc la începutul lunii. Atunci Putin a zburat alături de un grup de cocori pentru a le arăta drumul către ţările calde.

Vladimir Putin a mărturisit toate aceste lucruri într-un interviu acordat scriitoarei Masja Gessen, autoarea cărţii „Omul fara chip. Incredibila ascensiune a lui Vladimir Putin”. Carte în care liderul de la Kremlin este prezentat ca un autocrat corupt.