Protestatarul de la Primăria lui Vanghelie: M-am împrumutat la cămătari să termin lucrările VIDEO

Cel de-al doilea protestatar de la Primăria Sectorului 5 a declarat, în exclusivitate pentru România TV, că a fost ameninţat de cămătari cu moartea pentru că s-a împrumutat ca să termine lucrările subcontractate de la primărie. El spune că cel care i-a dat banii e un director de bancă.

RomaniaTV.net
10 sept. 2012, 21:01
Protestatarul de la Primăria lui Vanghelie: M-am împrumutat la cămătari să termin lucrările VIDEO

„Mă caută cămătarii. Sunt ascuns că mă caută ceilalţi să-mi ia capul şi mie. Celălalt a murit din cauză a ce s-a întâmplat la Primărie şi pe mine mă caută să mă omoare, am primit o sută de ameninţări până acum, să tac din gură, să nu spun nimic”, a declarat protestatarul.

Bărbatul a povestit pentru România TV că, împreună cu partenerul lui de afaceri a subcontractat lucrări pentru primărie. De anul trecut nu a mai primit niciun ban în schimb.

„Noi am fost subantreprenori la o firmă din Sectorul 5 care lucra pentru primărie şi nu ne-a mai dat banii. Până la urmă a venit să ne ia casele. Pe 15 trebuia să eliberăm casa, iar noi banii trebuia să-i primim de anul trecut, din iunie, avem contract”, a mai spus acesta.

Ca să poată termina lucrările, cei doi s-au împrumutat cu 130.000 de euro.

Bărbatul e şocat de moartea prietenului său, iar acum, spune el, se teme şi pentru viaţa sa.