Protest topless, în cimitir, împotriva ministrului Culturii

O tânără din Arad contestă într-un mod inedit decizia ministrului culturii, Daniel Barbu, de a susţine municipiul Timişoara în cursa pentru Capitala Europeană a Culturii în 2021.

RomaniaTV.net
25 mart. 2013, 21:53

La iniţiativa designerului de bijuterii Adrian Haiduc, modelul Ana Cubaş a pozat topless într-un cimitir din Arad, pe morminte, iar mesajul ei este acela că ministrul Culturii, Daniel Barbu, a îngropat deja şansele celorlalte oraşe româneşti de a obţine titlul de Capitală Culturală Europeană 2021, prin declaraţia sa de susuţinere a Timişoarei.

Dealtfel, prin declaraţia sa, ministrul a atras nemulţumirea autorităţilor locale din Arad, Alba Iulia, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi sau Sfântu Gheorghe. „Obiectivul, pentru mine personal, ca şi pentru prietenii mei din Timişoara, fie că îi servesc pe timişoreni la primărie, fie la Bucureşti în Parlament, este de a promova o cascadă de proiecte în următorii ani pentru a face de nerefuzat candidatura oraşului la statutul de Capitală Europeană a Culturii în anul 2021„, spunea Daniel Barbu.