Protest la DNA: Oamenii au scandat împotriva DNA şi CSM VIDEO

Câţiva oameni au protestat luni în faţa sediului DNA, în care este audiat Dan Voiculescu. Înarmaţi cu steaguri şi bannere mai multe persoane au scandat lozinci împotriva DNA, CSM, a lui Traian Băsescu şi a unui post de televiziune. Poliţia a trimis un negociator pentru a-i convinge pe protestatari să plece.

29 iul. 2013, 08:38
Protest la DNA: Oamenii au scandat împotriva DNA şi CSM VIDEO

„Numai la B1 plânge Băse ca nebunul”, au scandal oamenii în faţa sediului DNA. Unul dintre cei circa 10 protestatari a declarat pentru România TV că nu au fost plătiţi de Dan Voiculescu să protesteze în faţa sediului DNA, ci doar profită de ocazie să îşi spună nemulţumirile faţă de DNA şi CSM.

Protestatarii au adus pancarte cu mesaje ca „Băsescu şi CSM, aceiaşi mizerie” şi „Băsescu ar pleca acasă, dar Hăineală nu îl lasă”. În jurul orei 11.30, un reprezentant al Jandarmeriei şi un negociator au venit la DNA pentru a discuta cu protestatarii şi pentru a-i convinge să plece.

Dan Voiculescu a venit luni la DNA, pentru a fi audiat în dosarul de şantaj în care sunt cercetaţi, printe alţii, fiica acestuia, Camelia Voiculescu, şi directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu. 

Motivul convocării sale este legat de faptul că din stenogramele interceptărilor din acest dosar rezultă că Dan Voiculescu era informat de către Sorin Alexandrescu despre tentativa de şantaj de care acesta s-ar face vinovat, conform procurorilor.