Diplomat nigerian, SCANDAL în PIELEA GOALĂ. Jurnaliştii România TV, înjuraţi şi agresaţi VIDEO

Un diplomat străin a făcut scandal în pielea goală, în Bucureşti. Femeia, angajată a Ambasadei Nigeriei, s-a dat în spectacol şi a dansat dezbrăcată în faţa casei. Vecinii au chemat poliţia, iar femeia a ajuns în cele din urmă cu ambulanţa la spital. Potrivit România TV, femeia a suferit o depresie puternică ca urmare a decesului soţului ei. Jurnaliştii România TV care au venit la locul incidentului au fost agresaţi şi înjuraţi de angajaţi ai Ambasadei. 

RomaniaTV.net
19 mart. 2013, 10:25
Diplomat nigerian, SCANDAL în PIELEA GOALĂ. Jurnaliştii România TV, înjuraţi şi agresaţi VIDEO

Incidentul s-a petrecut pe o stradă din cartierul Aviaţiei. Femeia s-a dezbrăcat aproape complet şi a început să danseze în faţa casei. Vecinii au fost şocaţi de gestul acesteia şi au sunat la 112.

Femeia este ataşat financiar la Ambasada Nigeriei în România şi locuia de aproximativ doi ani în clădirea în faţa căreia s-a dezbrăcat marţi. Vecinii nu-şi pot explica comportamentul neobişnuit şi pun totul pe seama depresiei suferite după decesul soţului.

Mai mulţi agenţi de poliţie de la Secţia 2 Poliţie şi o ambulaţă au ajuns la sediul Ambasadei Nigeriei, iar colegii angajatei de la Ambasada Nigeriei au convins-o că este mai bine să accepte ajutorul medicilor şi să meargă la spital. Diplomaţii au folosit o pătură pentru ca femeia să nu fie filmată. În încercarea de a o proteja pe femeia dezbrăcată de ochii presei, angajaţi ai Ambasadei Nigeriei au fost foarte violenţi cu jurnaliştii, ei înjurând şi agresând fizic o echipă România TV.