Protest extrem: Un bărbat beat a stat la 40 de metri înălţime, pe o macara VIDEO

Spectacol de echilibristică, vineri-noapte, în apropierea Spitalului Floreasca din Capitală. Un bucureştean beat a reuşit să pună pe jar zeci de poliţişti şi pompieri. Supărat tare pe viaţă, omul a găsit potrivit să protesteze pe o macara. După ce a stat două ore la 40 de metri înălţime, bărbatul, aproape inconştient din cauza alcoolului, s-a lăsat dus la sol de salvatori.

RomaniaTV.net
03 mart. 2012, 06:27
Protest extrem: Un bărbat beat a stat la 40 de metri înălţime, pe o macara VIDEO

Două ore a stat la înălţime, cu capul în jos, bucureşteanul în vârstă de 40 de ani. În acest timp, salvatorii au încercat să îl convingă să coboare. În zadar însă. Într-un final, ameţit şi de alcool, dar şi din cauza poziţiei în care a stat, omul liliac s-a lăsat urcat de pomperi în nacelă.

„Pe fondul băturilor alcoolice, a încercat să protesteze pe o macara din faţa Spitalului Floreasca. Este o persoană care a mai avut astfel de manifestări. Sub influenţa băuturilor alcoolice nu putea intra coerent în discuţie şi nu am putut stabili un discurs fluid”, a declarat poliţistul Bogdan Busuioc.

Bărbatul a fost dus la Secţia Primiri Urgenţe a Spitalului Floreasca, unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Pentru spectacolul oferit, el riscă o amendă de 1.000 de lei.