Profesorii i-au recomandat unei fete de 13 ani să îşi MICŞOREZE sânii

O mamă din America a rămas şocată după ce oficialii unei şcoli i-au recomandat să îi reducă sânii fiicei pentru a evita hărţuirea acesteia de către colegi. Tânăra are doar 13 ani.

19 ian. 2013, 11:23

Tammie Jackson, din St Louis, a declarat că fiica ei, Gabrielle, a fost hărţuită sexual de colegi din cauza sânilor foarte dezvoltaţi. Când femeia le-a spus profesorilor despre întâmplare, oficialii i-au recomandat să recurgă la o operaţie de micşorare a sânilor pentru copil.

Potrivit lui Jackson, reprezentanţii unităţii de învăţământ i-au spus că este singura soluţie. Nici transferul la o altă şcoală nu va funcţiona deoarece viitori colegi vor continua să râdă din cauza bustului. 

„Vor să mă facă să cred că este vina mea. Este vina lui Dumnezeu pentru că a făcut-o să arate în acest fel”, a declarat mama pentru postul de televiziune Fox 2

Oficialii planifică să organizeze o sesiune de consiliere pentru elevi cu scopul de a reduce cazurile de hărţuire între cei mici. Vorbind despre scandalul iscat, un inspector şcolar a declarat că există posibilitatea unei neînţelegeri intre profesori şi mama fetei, urmând să aibă loc o anchetă în această privinţă. 

Femeia spune că şi fiul acesteia, Elijah, este, de asemenea, batjocorit din cauza unei cicatrice apărută în urma unei operaţii suferite de băiatul în vârstă de nouă ani. Mama susţine că cei doi copii sunt traumatizaţi, vorbind despre tentative de sinucidere.