Profesoară, scoasă din minţi de elevi: Fir-aţi ai dracului de idioţi şi împuţiţi ordinari ce sunteţi

O profesoară îşi educă elevii într-un mod inedit. Scoasă din minţi de tineri, ea nu a mai rezistat şi a început să-i jignească. Totul a fost înregistrat chiar de unul dintre elevii aflaţi la oră.

12 feb. 2013, 13:16
Profesoară, scoasă din minţi de elevi: Fir-aţi ai dracului de idioţi şi împuţiţi ordinari ce sunteţi

O profesoară îşi înjură elevii, după ce aceştia nu o lasă să facă prezenţa la ore. „Nu trebuia să te joci. Dar eu nu m-am ridicat şi cum vorbeşti aşa cu mine. V-aţi jucat de la început. Prezent, prezent”, spune profesoara.

Acesta a fost momentul în care profesoara a cedat provocărilor elevilor şi a început să-i drăcuie şi să-i jignească pe elevi, scrie libertatea.ro. „M-aţi lovit şi v-aţi bătut joc de mine. Faceţi poze, vă distraţi de parcă ar fi Teatru Naţional aici. Fir-aţi ai dracului de idioţi şi împuţiţi ordinari ce sunteţi. O să vă pară rău”, a izbucnit profesoara.

Nu este un caz singular. Un elev din Tismana, judeţul Gorj, şi-a înjurat profesoara şi a dat cu spray iritant în clasă deoarece dascălul nu l-a lăsat să asculte muzică în timpul orei de curs. Elevul a fost exmatriculat

În ultima perioadă, scandalurile de acest fel se ţin lanţ de şcoala românească. În urmă cu o săptămână, la Focşani, un profesor acuzat că a lovit doi elevi de clasa a 5-a, pentru că-i deranjau ora, a fost bătut de fratele şi părinţii acestora.

CITEŞTE ŞI: Elevi BĂTUŢI şi UMILIŢI de colegi de şcoală. Vezi oraşele cu cele mai multe cazuri de violenţă VIDEO