Produse inventate de vedete: De la budinca lui Sylvester Stallone la vinul lui Paris Hilton

Cu toate că au bani suficienţi pentru a trăi mai multe vieţi, anumite vedete au idei năstruşnice de afaceri. Fie că promovează un produs deja existent sau crează ceva nou, celebrităţile adoră să intre în afaceri. Cele mai ciudate idei le găsiţi în rândurile de mai jos. În timp ce anumite branduri au reuşit, altele au fost uitate pe rafturi încă de la lansare, potrivit The Sun.

14 mart. 2013, 07:37

Hulk Hogan, cunoscutul actor şi fost luptător de wresling, a uimit americanii după ce a lansat pe piaţă un produs pentru bucătările. El a creat un grătar multifuncţional care poate găti orice, de la prăjituri la hamburgeri. În reclamă, Hulk mănâncă preparate gătite chiar de el pe grătarul minune.

Citeşte şi Cele mai cunoscute vedete care şi-au început cariera în industria pornografică

Paris Hilton nu s-a lăsat mai prejos şi a vrut să între în lumea afacerilor, cu toate că familia ei deţine unul dintre cele mai mari lanţuri hoteliere din lume. Ea a lansat un vin spumant la cutie, fiind una din primele branduri care au încercat acest lucru. Din păcate, vinul numit Rich Prossecco a fost o greşeală. Compania a dat faliment şi peste 30.000 de cutii de vin au fost rămas într-un depozit din Serbia. Cu toate că a avut parte de o lansare grandioasă, el nu a avut succes.

Citeşte şi Paris Hilton i-a insultat pe arabi. Vezi ce a făcut

Cu toate că are o avere estimată la 100 de milioane de dolari şi a vândut peste 30 de milioane de albume, Jessica Simpson  a frapat lumea mondenă în momentul în care a lansat o linie de produse cosmetice care aveau un miros inedit, de dulciuri. Printre cele mai vândute produse au fost cele cu miros de prăjituri, acadele, gumă de mestecat sau vată de zahăr.

Citeşte şi Jessica Simpson a pozat goală însărcinată FOTO

Sylvester Stallone, principalul actor din filmele Rocky şi Rambo, a lansat un produs inedit pentru  fanii lui care visează să facă muşchi. El a inventat o budincă care are peste 20 de grame de proteine într-o singură lingură. Chiar mai mult, desertul pentru culturişti vine în patru arome, cele mai preferate fiind aroma de lămâie sau banane.

Citeşte şi Sylvester Stallone a angajat un detectiv particular pentru a ancheta moartea fiului său

Una dintre cele mai mari legende ale filmului, Danny DeVito, cunoscut pentru înălţimea sa de doar 1.52 metri, a profitat de rădăcinile italiene pentru a avea succes. El a lansat pe piaţa americană un popular lichior de lămâie, numit limoncello. Băutura din fructe a devenit în scurt timp o senzaţie în Statele Unite ale Americii, fiind primit cu reacţii pozitive din partea fanilor.