Procurorii au cerut închisoare cu suspendare în cazul Huidu

Fostul realizator TV Şerban Huidu a fost prezent joi dimineaţă la Judecătoria Braşov pentru primul termen al procesului în care este judecat pentru pentru ucidere din culpă în urma accidentului rutier pe care l-a provocat în octombrie 2011.

RomaniaTV.net
21 iun. 2012, 10:05
Procurorii au cerut închisoare cu suspendare în cazul Huidu

Pronunţarea pe latura penală în cazul accidentului făcut de Şerban Huidu se va da pe 29 iunie, săptămâna viitoare, scrie adevarul.ro. Latura civilă, legată de daunele cerute de părţile vătămate, se va judeca în toamnă.

Şerban Huidu a spus doar că îi pare rău şi că a avut un weekend de coşmar, atunci când s-a petrecut accidentul. Unul dintre avocaţii săi a spus că acesta i-a declarat că nu ştie de ce a intrat pe contrasens şi în aceste condiţii se consideră vinovat.

Procuratura a cerut pedeapsă închisoarea cu suspendare în cazul său, iar avocaţii apărării au fost de acord. Doar avocaţii familiilor victimelor au cerut condamnarea la închisoare cu executare.

Familiile victimelor accidentului rutier provocat de Şerban Huidu au cerut la primul termen al procesului în care fostul realizator TV este judecat pentru ucidere din culpă, acordarea de daune morale şi materiale în valoare de 800.000 de euro.