Procurorii: Criminalul japonezei îşi muşca victimele şi apoi le viola

Noi detalii şocante ies la iveală în cazul criminalului în serie din Ilfov! Vlad Nicolae este acuzat de două crime, patru violuri şi o tâlhărie, informează România TV. De fiecare dată suspectul acţiona cu violenţă şi îşi muşca victimele, pe care apoi le viola. Informaţiile apar în cererea procurorilor de prelungire a arestării.

RomaniaTV.net
11 sept. 2012, 10:43
Procurorii: Criminalul japonezei îşi muşca victimele şi apoi le viola

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au înaintat marţi magistraţilor Tribunalului Bucureşti o cerere de prelungire a duratei arestării preventive pentru încă 30 de zile pe numele lui Vlad Nicolae, acuzat că a ucis pe 15 august o studentă japoneză.

Potrivit Parchetului, motivele pentru care se solicită prelungirea arestării sunt necesitatea administrării mai multor mijloace de probă: finalizarea expertizelor medico-legale dispuse asupra a cinci victime, finalizarea expertizelor medico-legale psihiatrice, finalizarea constatărilor tehnico-ştiinţifice dactiloscopice, finalizarea expertizei medico-legale genetice (asupra altor urme şi obiecte decât cele care au făcut obiectul raportului de constatare tehnico-ştiinţifică criminalistică genetică), precum şi reaudierea unor părţi vătămate şi martori.

CITEŞTE ŞI Mărturia ŞOC a taximetristului care a condus-o pe studenta japoneză în mijlocul pădurii

În seara zilei de 15 august, în jurul orei 20,30, Vlad Nicolae a abordat o studentă japoneză în incinta Aeroportului „Henri Coandă”, oferindu-şi ajutorul pentru a-i găsi un taxi, condus de Răzvan Viorel Covali.

Bărbatul a urcat cu tânăra în taxi, însă cei doi au coborât după parcurgerea unei distanţe scurte, într-o zonă în care drumul este mărginit pe ambele părţi de pădure. Au fost observaţi în acel loc de conducătorul autoturismului taxi, după aproximativ două minute, la marginea şoselei, însă pe celălalt sens de mers.

Peste două zile, cadavrul japonezei a fost descoperit într-o pădure din zona DN 1 Corbeanca.