Probleme în paradis: Casele luxoase şi insulele private, părăsite de bogătaşi FOTO

Deşi să ai o casă luxoasă pe propria ta insulă reprezintă paradisul pe Pământ pentru cei mai mulţi dintre oameni, bogătaşii s-au plicitist de aşa ceva şi părăsesc masiv aceste locuri superbe.

RomaniaTV.net
27 aug. 2012, 09:47
Probleme în paradis: Casele luxoase şi insulele private, părăsite de bogătaşi FOTO

În întreaga lume sunt circa 600 de insule de vânzare, potrivit experţilor, din Caraibe până în nordul Scoţiei, cu preţuri cuprinse între 50.000 de dolari şi 100 de milioane de dolari. De vânzare sunt, de ceva timp, şi o groază de vile de lux aflate pe insule.

Spectaculoasa insulă Petra, din apropierea New Yorkului, este de vânzare de ani întregi, cu tot cu o vilă realizată de Frank Lloyd Wright. Preţul este disponibil doar la cerere.

Insula Allen de pe coasta Washington a apărut pe piaţă în 2005, la preţul de 25 de milioane de dolari, însă acum proprietarii cer 13,5 milioane de dolari.

Printre problemele cu care se confruntă bogătaşii pe insulele lor private sunt lipsa electricităţii, costurile enorme de întreţinere şi speciile de animale şi de plante pe cale de dispariţie. De exemplu, Nicolas Cage a scăpat de proprietatea sa de 3 milioane de dolari di Leaf Cay, Bahamas, întrucât nu a putut să îşi construiască o vilă de lux din cauza unei reptile pe cale de dispariţie.


Insula Petra, cu vila sa de lux

 

Insula Allen şi cabana sa

Insula Jonathan, din Rhode Island

Little Hawkins Island, Georgia

Little Bokeelia Island din Florida